Chat with us, powered by LiveChat
USA PVC INTERIOR / EXTERIOR

USA PVC INTERIOR / EXTERIOR

O ușă PVC este o ușă fabricată din policlorură de vinil, un material plastic rigid și rezistent, folosit frecvent în construcții datorită proprietăților sale izolante și durabile. Ușile PVC pot fi folosite atât pentru interior, cât și pentru exterior și sunt disponibile într-o varietate de stiluri, culori și dimensiuni.

 

Ușile PVC pentru interior sunt o opțiune populară datorită proprietăților sale de izolare termică și fonică, care pot ajuta la reducerea costurilor cu încălzirea și la creșterea confortului acustic al unei încăperi. Aceste uși pot fi utilizate într-o varietate de încăperi, inclusiv în camere de zi, dormitoare și băi, iar finisajele și culorile disponibile permit o personalizare largă pentru a se potrivi cu orice design interior.

 

Ușile PVC pentru exterior sunt proiectate să reziste la condiții meteorologice dure, cum ar fi ploaie, vânt și radiații UV, și sunt frecvent utilizate în garaje, bucătării de vară, balcoane și alte zone exterioare. Aceste uși sunt în general ușor de întreținut și curățat, iar finisajele disponibile pot include imitații de lemn sau modele în relief.

Eficienta energetica

Izolare fonica

Protectie si securitate

Lumina naturala

Responsabilitate pentru mediu


Printre caracteristicile tehnice ale ușilor PVC pentru interior și exterior se numără:

 

  • Izolare termică: PVC-ul are o conductivitate termică scăzută, ceea ce face ca ușile PVC să fie foarte bune pentru izolarea termică. Acest lucru poate contribui la reducerea pierderii de căldură și la scăderea costurilor cu încălzirea.
  • Izolare fonică: PVC-ul are o capacitate ridicată de izolare fonică, ceea ce face ca ușile PVC să fie ideale pentru reducerea zgomotului și pentru creșterea confortului acustic într-o încăpere.
  • Rezistență la intemperii: PVC-ul este un material rezistent la intemperii, care poate rezista la ploaie, zăpadă, vânt și radiații UV. Aceasta face ca ușile PVC să fie o alegere populară pentru uși de exterior.
  • Ușor de întreținut: Ușile PVC sunt ușor de întreținut și de curățat, ceea ce le face o opțiune populară pentru zonele cu trafic intens.
  • Siguranță: Ușile PVC pot fi fabricate din policarbonat sau din sticlă securizată, ceea ce le face mai sigure decât alte tipuri de uși.
  • Durabilitate: PVC-ul este un material durabil și rezistent la uzură, ceea ce face ca ușile PVC să aibă o durată lungă de viață și să necesite puțină întreținere în timp.
  • Personalizare: Ușile PVC pentru interior și exterior pot fi personalizate în funcție de preferințe, prin alegerea de culori, finisaje, modele și dimensiuni.

SCROLL

Mai multe variante:

Filtre
Optiuni filtrare
Numar camere profil
Culoare profil

Afiseaza 1-11 din 15 produse

Descrescator
  1. Varianta mea de usa interior - exterior
    Varianta mea de usa interior - exterior
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie