Chat with us, powered by LiveChat
Sticla vopsita

Sticla vopsita

Sticla vopsita este o forma de sticla care a fost acoperita cu o vopsea sau un strat de culoare pentru a-i schimba aspectul sau pentru a-i oferi proprietati suplimentare, cum ar fi izolarea termica sau filtrarea luminii. Aceasta poate fi utilizata in diverse aplicatii, cum ar fi constructii, design de interior, industria electronicii, si multe altele.

Sticla emailată oferă posibilități mari de personalizare, putand fi perforata, lustruita, taiata in diferite forme. Utilizările sale sunt multiple și oferă un număr infinit de posibilități tehnice și estetic

Lumina naturala

Design Modern

Economic

Durabilitate

Responsabilitate pentru mediu

Feronerie Germania


Sticla emailată este o sticlă colorată securizata. O fata a sticlei este acoperită cu un strat omogen de email, care este apoi securizat prin tratament termic, facand posibilă adăugarea unei culori durabile pe suprafața tuturor tipurilor de sticla care nu risca sa se deterioreze din cauza variatiilor de lumina sau termice.

 

Sticla folosita la print este de cea mai buna calitate ultraclara, securizata si termorezistenta.
Print-ul se executa direct pe sticla prin noua tehnologie UV cu primer special de adeziune , cerneala speciala de sticla si la cea mai inalta rezolutie de print 1440 dpi.

Pentru placarea cu sticla vopsita se poate opta pentru mai multe grosimi ale sticlei intre 4-8mm (securizata in cazul in care exista multe decupaje si gauri) si pentru o gama de culori foarte variata comform paletarului RAL, deasemenea pe sticla vopsita se pot crea imagini de efect cu efectele noastre special de vopsit, obtinand efect marmura, efect granit pe alb sau negru, efect fosforescent, etc.

Cu ajutorul sticlei vopsite  putem placa bai, zonele de lucru din bucatarii, dar si zone de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri(receptii, holuri, baruri, etc).

 

 

SCROLL

4 produse

Descrescator
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie