Chat with us, powered by LiveChat
Balustrada cu prindere pe conectori

Balustrada cu prindere pe conectori

     Balustradele din sticlă produse de Home & Office Glass Design, cu prinderi punctuale, cunoscute și sub denumirea de balustrade cu fixare punctuală, sunt o opțiune modernă și elegantă pentru protejarea marginilor deschise, cum ar fi balcoanele, terasele sau scările interioare. Aceste balustrade folosesc sticlă securizată și prinderi punctuale din oțel inoxidabil sau alte materiale durabile pentru a oferi transparență și un aspect minimalist.

 

Balustradele din sticlă cu prinderi punctuale oferă numeroase avantaje, printre care:

  • Estetică modernă: balustradele din sticlă cu prinderi punctuale oferă un aspect minimalist și modern, datorită transparenței sticlei și a fixatoarelor discrete. Acestea pot contribui la crearea unei atmosfere deschise și luminoase în spațiul în care sunt instalate.
  • Siguranță și rezistență: deși sticla folosită în balustradele cu prinderi punctuale este transparentă, ea este de obicei fabricată din sticlă securizată, care este mult mai rezistentă decât sticla obișnuită și poate rezista la impacturi și presiuni mari. Fixatoarele punctuale, fabricate din materiale durabile cum ar fi oțelul inoxidabil, oferă stabilitate și siguranță balustradelor.
  • Ușurință în întreținere: balustradele din sticlă cu prinderi punctuale sunt relativ ușor de întreținut, deoarece nu au multe componente și nu necesită multe reparații sau ajustări. Sticla poate fi curățată cu ușurință cu soluții de curățare pentru sticlă, iar fixatoarele punctuale pot fi curățate și întreținute cu materiale obișnuite de curățare.
  • Versatilitate în design: balustradele din sticlă cu prinderi punctuale pot fi personalizate în funcție de preferințele de design ale proprietarului sau de cerințele proiectului. Sticla poate fi furnizată în diferite nuanțe, texturi sau modele, iar fixatoarele punctuale pot fi alese în diverse forme, dimensiuni și finisaje, pentru a se potrivi cu stilul și estetica generală a spațiului în care sunt instalate. Astfel, aceste balustrade pot fi adaptate pentru a se integra perfect în diverse tipuri de amenajări interioare sau exterioare, de la locuințe rezidențiale până la spații comerciale sau de birouri.

Lumina naturala

Design Modern

Economic

Durabilitate

Responsabilitate pentru mediu

Feronerie Germania


SCROLL

2 produse

Descrescator
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie