Chat with us, powered by LiveChat
Balcon si terasa

Balcon si terasa

Balustradele de sticlă cu profil din aluminiu sunt fabricate în România, folosind procese automate de producție robotizate care răspund cerințelor sistemului de control ISO 9001:2015, pentru a asigura cea mai înaltă calitate și siguranță.

 

Profilul este fabricat din aluminiu eloxat și poate fi montat, atât la interior, cât și la exterior. Specificația de sticlă începe de la 12 mm și ajunge până la 20 mm, securizată și laminată. Fiecare element de vitraj poartă marcajul de conformitate și în cazul vitrajelor compuse, pe eticheta de marcat sunt menționate normele aferente tratamentului precum și sigla noastră de identificare.

 

Toate produsele de balustradă sunt testate și aprobate pentru a îndeplini standardele de încărcare necesare, 1,3kN, 2,53kN și 3,1kN de încărcări, pentru a face față sarcinilor foarte grele în zonele publice, și se încadrează în clasa 5 de rezistență la impact conform SR EN 13049 :2004 pentru solicitarea statică horizontala.

 

ISO stabilește criteriile pentru un sistem de management al calității și este singurul standard care poate fi certificat. Procesul de acreditare se bazează pe o serie de principii de management al calității, inclusiv o concentrare puternică asupra clienților, motivația și implicarea managementului de top, abordarea procesului și îmbunătățirea continuă. Acest lucru asigură clienților noștri în mod constant produse și servicii de bună calitate.

 

Home & Office Glass Design se asigură că produsul final îndeplinește cele mai riguroase și cuprinzătoare standarde.

 

 

Lumina naturala

Design Modern

Economic

Durabilitate

Responsabilitate pentru mediu

Feronerie Germania


SCROLL

Filtre
Optiuni filtrare
Tip sticla

8 produse

Descrescator
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie