Chat with us, powered by LiveChat
Sticla printata

Sticla printata

Producem, livram si montam,  sticla printata, sticla decorativa, sticla vopsita, tablouri din sticla printata,  in Bucuresti si Ilfov. Sticla decorativa poate fi utilizata la: placarea unor pereti in spatii de birouri, placarea peretilor in spatii comerciale, placarea spatiului dintre blatul de bucatarie si corpurile suspendate, placarea peretilor din dormitoare, placarea peretilor din bai, decorarea peretilor cu tablouri din sticla printata. 

Lumina naturala

Design Modern

Economic

Durabilitate

Responsabilitate pentru mediu

Feronerie Germania


Sticla este o parte importanta a decorului și este un real atu, atât pentru utilizarea sa pe fațadă, cât și pentru designul interior.

Datorită numeroaselor inovații tehnice, cum ar fi printare pe sticlă cu cerneală ceramică, sticla printata reprezintă o adevărată atracție pentru estetica interioară și exterioară.

Printarea cu cerneală ceramica rezistă la lumină, zgârieturi și abraziune. În timpul securizarii, într-un cuptor încălzit la mai mult de 600 ° C, imaginea se fixeaza permanent pe suprafața de sticlă.

 

Protecție ideală pentru pereți
 
Ușor de curățat
Se poate curata cu orice solutie de geamuri sau alcool. Se sterge foarte usor cu carpa si aspectul lucios revine de fiecare data.
 
Fără rosturi și îmbinări
Se poate monta placa de sticla pana la 3 metrii lungime, fara sa mai aveti de problema de murdarire si ingalbenire rosturilor dintre placile de faianta.
 
Puternică și termorezistentă
Folosim numai sticla securizata, ce rezista fara probleme la temperaturile inalte ale aragazului si la loviri accidentale cu oale sau ustensile din bucatarie.

SCROLL

Filtre
Optiuni filtrare
Tip sticla printata
Tip print
  1. Ceramic
Numar camere profil
Durata de viata
  1. 15 ani

7 produse

Descrescator
  1. Configureaza-ti sticla de bucatarie printata
    Configureaza-ti sticla de bucatarie printata
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie