Chat with us, powered by LiveChat
Dreptunghiulara

Dreptunghiulara

Oglinda dreptunghiulară este un tip de oglindă cu forma unei sfere sau cercuri. Ea poate fi utilizată pentru aceleași scopuri ca și oglinda patratată, cum ar fi reflectarea luminii sau imaginii unui obiect pentru a crea un efect sau pentru a se uita în ea pentru a se vedea sau pentru a verifica aspectul fizic. Oglinda dreptunghiulară poate adăuga, de asemenea, un aspect elegant și mai sofisticat unei camere, comparativ cu o oglindă patratată.

Lumina naturala

Design Modern

Economic

Durabilitate

Responsabilitate pentru mediu

Feronerie Germania


Ea poate fi utilizată pentru aceleași scopuri ca și oglinda patratată, cum ar fi reflectarea luminii sau imaginii unui obiect pentru a crea un efect sau pentru a se uita în ea pentru a se vedea sau pentru a verifica aspectul fizic.

Oglinzile dreptunghiulare sunt disponibile in mai multe dimensiuni si modele, cu o varietate de specificatii care le pot diferentia. In general, specificatiile comune ale oglinzilor dreptunghiulare includ urmatoarele:

Dimensiuni:

Oglinzile dreptunghiulare sunt disponibile in dimensiuni diferite, precum lungime si latime, si pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice necesitate specifica. Aceste dimensiuni sunt exprimate in centimetri sau inchi.

Material:

Materialul principal al oglinzilor dreptunghiulare este sticla, care poate fi in diferite grosimi si calitati. Oglinda poate avea si o rama, care poate fi facuta din lemn, metal sau plastic.

Finisaj:

Oglinzile dreptunghiulare pot avea un finisaj diferit, cum ar fi finisajul lucios, mat sau cu efect de oglinda antichizata.

Greutate:

Greutatea oglinzii dreptunghiulare poate varia in functie de dimensiuni si grosimea sticlei. Este important sa se tina cont de greutatea oglinzii la instalare si de capacitatea de sustinere a peretelui sau a suportului.

Utilizare:

Oglinzile dreptunghiulare pot fi utilizate la case, birouri, magazine, restaurante sau alte spatii publice.

Montaj:

Oglinzile dreptunghiulare pot fi montate direct pe perete, printr-o rama sau prin intermediul unui suport, precum un sistem de prindere pe cleme sau suruburi. Este important sa se respecte instructiunile de montaj pentru a asigura o fixare sigura si stabila a oglinzii.

In concluzie, specificatiile oglinzilor dreptunghiulare pot varia in functie de dimensiuni, material, finisaj, greutate, utilizare si modul de montaj. Este important sa se ia in considerare aceste specificatii inainte de achizitionarea si instalarea oglinzii pentru a asigura o potrivire perfecta si o functionare corecta a acesteia.

SCROLL

4 produse

Descrescator
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie