Chat with us, powered by LiveChat
Oglinzi si polite

Oglinzi si polite

O oglinda decorativa reprezinta o piesa de mobilier versatila, ce indeplineste atat un rol functional, cat si un rol estetic. O oglinda decorativa potrivita va schimba radical aspectul unei camere, creand impresia de spatialitate si luminozitate. Gama de oglinzi decorative este foarte variata, din punct de vedere al formei, dimensiunilor, designului si al montajului.

Oglinzile sunt unele dintre cele mai importante obiecte de uz pentru oameni, iar prezența lor o putem observa practic peste tot. O mare parte din timp, omul îl petrece privindu-și reflexia în oglindă - când se trezește dimineața, când își periază dinții, când se fardează, își aranjează părul și în orice moment când vrea să își admire chipul. Până și atunci când merge pe drum, își privește reflexia în geamurile fumurii oglindate a magazinelor.

 

Politele din sticla sunt o alegere excelenta pentru oricine cauta o solutie eleganta si moderna pentru organizarea si afisarea obiectelor sau produselor preferate. Fie ca este vorba despre afisarea colectiei de parfumuri sau bijuterii, a colectiei de vinuri fine sau a altor obiecte decorative, politele din sticla ofera o modalitate atractiva si practica de a le prezenta. Sticla folosita pentru polite este de obicei sticla securizata, care este mai rezistenta la impact si la ruptura decat sticla obisnuita. Aceasta asigura ca politele sunt durabile si pot rezista la utilizarea zilnica, fiind astfel ideale pentru utilizarea in spatii comerciale sau rezidentiale.

SCROLL

2 produse

Descrescator
  1. Configureaza Oglinda
    Configureaza Oglinda
  2. Configureaza polita din sticla
    Configureaza polita din sticla
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie