Chat with us, powered by LiveChat
Blat de sticla

Blat de sticla

Cu un design elegant și durabilitatea sa, un blat de sticla poate fi o alegere excelentă pentru orice bucătărie sau baie. Blaturile de sticla sunt o alternativă modernă la alte materiale pentru blaturi, cum ar fi piatra sau lemnul, fiind preferate pentru aspectul lor elegant și ușurința în utilizare. Daca sunteti in cautarea unui blat de birou care sa permita trecerea luminii si sa creeze o senzatie de spatiu deschis, un blat transparent ar fi o alegere ideala. In schimb, daca doriti o suprafata care sa nu reflecte lumina si sa fie mai discreta, un blat mat ar fi o optiune mai buna.

 

Blat patrat

Blaturile de sticlă pătrate sunt adesea folosite ca elemente de design în mobilier, precum mese de cafea, birouri sau mese de bucătărie. Inainte de a cumpara un blat de sticla patrat, este important sa discutati cu un specialist in domeniu pentru a obtine recomandari privind specificatiile potrivite pentru nevoile dvs. si pentru a asigura o instalare corespunzatoare.

 

Blat dreptunghiular

Blaturile de sticlă dreptunghiulare sunt o alegere populară pentru bucătării și zonele de servit masa datorită design-ului lor modern și elegant. Aceste blaturi sunt fabricate din sticlă securizată sau laminată, ceea ce le conferă o durabilitate și rezistență sporită la șocuri și zgârieturi.

 

Blar rotund

Un blat rotund din sticla se referă la o bucată circulară de sticlă, care este utilizată în mod obișnuit în diverse aplicații, cum ar fi mese de cafea, mese de bucătărie, blaturi de birou, blaturi de bar și alte produse de mobilier.

 

Blat oval

Un blat oval din sticlă este o bucată de sticlă prelucrată într-o formă ovală, care este utilizată în mod obișnuit în diverse aplicații de mobilier, cum ar fi mese de cafea, mese de bucătărie, blaturi de birou și blaturi de bar. Producția unui blat oval din sticlă implică mai multe etape. În general, procesul începe prin tăierea sticlei într-o formă ovală. Acest lucru se face de obicei prin tăierea sticlei folosind un sablon special sau prin tăierea cu apă, care utilizează un jet de apă sub presiune pentru a tăia sticla în formă ovală.

SCROLL

Filtre
Optiuni filtrare
Tip sticla printata
Tip sticla emailata
  1. 6 mm ultraclar 4 produse
Tip print
  1. Ceramic
Numar camere profil
Durata de viata
  1. 15 ani

10 produse

Descrescator
  1. Configureaza-ti sticla de bucatarie printata
    Configureaza-ti sticla de bucatarie printata
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie