Chat with us, powered by LiveChat
Patrata

Patrata

Oglinda patrată este un tip de oglindă cu formă de pătrat sau dreptunghi. Ea poate fi utilizată pentru diverse scopuri, inclusiv pentru a reflecta lumina sau imaginea unui obiect pentru a crea un efect sau pentru a amplifica sau reduce dimensiunea unui spațiu. Oglinda patrată poate fi utilizată, de asemenea, pentru a se uita în ea pentru a se vedea sau pentru a verifica aspectul fizic.

Lumina naturala

Design Modern

Economic

Durabilitate

Responsabilitate pentru mediu

Feronerie Germania


Oglinzile patrate sunt o alegere clasica si versatila pentru orice camera, fie ca este vorba de o locuinta, o afacere sau o institutie publica. Acestea pot fi utilizate pentru a adauga lumina si adancime in spatiu, precum si pentru a oferi o modalitate practica de a verifica aspectul si a efectua rutina zilnica de ingrijire personala.

 

Acestea sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si finisaje, astfel incat sa se potriveasca cu orice stil si decor. Ele pot fi montate pe pereti, suportate de o rama eleganta sau fixate pe o suprafata rigida, oferind astfel flexibilitate si personalizare pentru orice nevoi.

 

Sunt usor de curatat si intretinut. Acestea pot fi curatate cu un simplu material textil si solutie de curatat sticla, iar suprafata sticlei nu va fi afectata de uzura sau de lumina soarelui. De asemenea, acestea pot fi reconditionate cu usurinta prin inlocuirea ramei sau a oglinzii, in cazul in care este necesar.

 

Oglinzile patrate sunt ideale pentru orice spatiu in care este nevoie de un element decorativ functional si elegant. Acestea pot fi utilizate in bai, dormitoare, holuri, sali de asteptare, birouri sau orice alta zona care necesita o atingere estetica. Ele pot fi utilizate pentru a crea o iluzie de spatiu mai mare, pentru a reflecta lumina naturala sau pentru a crea un punct focal in camera.

 

In plus, oglinzile patrate pot adauga valoare casei sau afacerii, oferind o modalitate accesibila de a imbunatati aspectul si functionalitatea spatiului. Acestea pot fi utilizate pentru a creste atractivitatea unei proprietati, precum si pentru a creste lumina naturala si confortul general al spatiului.

 

In concluzie, oglinzile patrate sunt o alegere excelenta pentru oricine cauta o solutie estetica si practica pentru a imbunatati aspectul si functionalitatea spatiului. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si finisaje, sunt usor de curatat si intretinut si pot adauga valoare proprietatii. Ele pot fi utilizate pentru a adauga lumina si adancime in spatiu, precum si pentru a oferi o modalitate practica de a verifica aspectul si a efectua rutina zilnica de ingrijire personala.

SCROLL

Filtre
Optiuni filtrare
Culoare profil

5 produse

Descrescator
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie