Chat with us, powered by LiveChat
Oval

Oval

Un blat oval din sticlă este o bucată de sticlă prelucrată într-o formă ovală, care este utilizată în mod obișnuit în diverse aplicații de mobilier, cum ar fi mese de cafea, mese de bucătărie, blaturi de birou și blaturi de bar. Producția unui blat oval din sticlă implică mai multe etape. În general, procesul începe prin tăierea sticlei într-o formă ovală. Acest lucru se face de obicei prin tăierea sticlei folosind un sablon special sau prin tăierea cu apă, care utilizează un jet de apă sub presiune pentru a tăia sticla în formă ovală.

 

După ce sticla a fost tăiată în formă ovală, suprafața blatului este netezită și finisată pentru a elimina eventualele imperfecțiuni sau margini ascutite. În funcție de cerințele clientului, suprafața blatului poate fi laminată cu alte materiale, cum ar fi folii de protecție UV sau un strat de material plastic pentru a îmbunătăți rezistența la zgârieturi și fisuri. De asemenea, blatul oval din sticlă poate fi finisat prin aplicarea de texturi sau modele, precum și prin aplicarea de finisaje speciale, cum ar fi finisaj mat sau lucios.

Lumina naturala

Design Modern

Economic

Durabilitate

Responsabilitate pentru mediu

Feronerie Germania


Un blat oval are o serie de caracteristici care îl diferențiază de alte tipuri de blaturi de masă sau birou. În continuare, voi prezenta câteva dintre caracteristicile comune ale blaturilor ovale din sticlă:

 

Dimensiuni: Blaturile ovale din sticlă sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, de la modele mai mici, utilizate pentru mese de cafea sau sufragerii, până la modele mai mari, potrivite pentru mese de bucătărie sau blaturi de birou.

 

Design: Blaturile ovale din sticlă au un design elegant și modern, care poate îmbunătăți aspectul unei camere. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele, culori și texturi, ceea ce le face potrivite pentru orice stil decorativ.

 

Durabilitate: Sticla este un material durabil și rezistent la zgârieturi și impact, ceea ce face ca blaturile ovale din sticlă să fie ideale pentru utilizare în zone cu trafic intens.

 

Ușor de curățat: Suprafața netedă și netedă a sticlei face ca blaturile ovale din sticlă să fie ușor de curățat și întreținut. Acestea pot fi curățate cu ușurință cu o lavetă umedă și un detergent ușor.

 

Versatilitate: Blaturile ovale din sticlă pot fi utilizate în diverse aplicații, de la mese de cafea și mese de bucătărie până la blaturi de birou și blaturi de bar.

 

Rezistență la temperaturi extreme: Sticla este rezistentă la temperaturi ridicate și scăzute, ceea ce face ca blaturile ovale din sticlă să fie ideale pentru utilizare într-o varietate de medii.

 

În concluzie, un blat oval din sticlă este o piesă de mobilier elegantă și funcțională, care poate fi utilizată în diverse aplicații. Producția acestor blaturi implică tăierea sticlei într-o formă ovală și finisarea suprafeței pentru a obține un aspect neted și elegant.

SCROLL

2 produse

Descrescator
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie