Chat with us, powered by LiveChat
Patrat

Patrat

Blaturile de sticlă pătrate sunt adesea folosite ca elemente de design în mobilier, precum mese de cafea, birouri sau mese de bucătărie. Inainte de a cumpara un blat de sticla patrat, este important sa discutati cu un specialist in domeniu pentru a obtine recomandari privind specificatiile potrivite pentru nevoile dvs. si pentru a asigura o instalare corespunzatoare.

 

CARACTERISTICI:

 

Forma pătrată: blatul de sticlă va fi pătrat, adică va avea patru laturi de aceeași lungime și un unghi drept la fiecare colț.

 

Trasparență: sticla este un material transparent, deci blatul de sticlă pătrat va fi de asemenea transparent. Astfel, acesta poate fi utilizat pentru a crea o suprafață de afișare sau pentru a acoperi un element pe care se dorește să-l păstrați vizibil.

 

Durabilitate: sticla poate fi un material durabil și rezistent, în funcție de grosimea și tipul de sticlă utilizat. În general, sticla temperată este mai rezistentă decât sticla obișnuită și poate fi mai potrivită pentru utilizarea ca blat de sticlă.

Lumina naturala

Design Modern

Economic

Durabilitate

Responsabilitate pentru mediu

Feronerie Germania


 

Greutate: sticla poate fi un material greu, ceea ce înseamnă că un blat de sticlă pătrat poate fi și el greu. Acest lucru poate fi important de luat în considerare atunci când se planifică instalarea și manipularea acestuia.

 

Rezistență la temperatură: sticla poate fi rezistentă la temperaturi ridicate și scăzute, în funcție de tipul de sticlă utilizat. Sticla temperată, de exemplu, este mai rezistentă la variațiile de temperatură decât sticla obișnuită.

 

Ușor de curățat: sticla poate fi ușor de curățat și de întreținut. De obicei, este suficient să se utilizeze o lavetă moale și un detergent ușor pentru a curăța suprafața acestui tip de blat.

Rezistența:

Blaturile de sticlă sunt de obicei fabricate din sticlă securizată, care este mai rezistentă decât sticla obișnuită. Cu toate acestea, sticla securizată nu este indestructibilă și poate fi deteriorată sau spartă în anumite condiții. În general, sticla este sensibilă la impact, așa că trebuie evitate loviturile sau zgârieturile puternice.


Îngrijire:

Îngrijirea blaturilor de sticlă pătrate este destul de ușoară. Puteți șterge suprafața cu o lavetă umedă și o soluție de curățare delicată, iar apoi o ștergeți cu o lavetă curată și uscată. Este important să evitați utilizarea produselor de curățare abrazive, care ar putea zgâria suprafața.


Utilizare:

Blaturile de sticlă pătrate sunt versatile și pot fi utilizate în multe spații diferite, inclusiv în bucătării, birouri și zone de living. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că utilizați blatul de sticlă într-un mod potrivit pentru a evita deteriorarea acestuia.


Montare:

Blaturile de sticlă pătrate pot fi montate pe o varietate de suporturi, inclusiv picioare de metal sau lemn. Înainte de a monta blatul de sticlă, trebuie să vă asigurați că suportul este suficient de puternic pentru a susține greutatea blaturilor și că suprafața este nivelată.


Finisajul marginilor:

Marginile unui blat de sticla pot fi finisate intr-o varietate de moduri, inclusiv slefuite, rotunjite sau taioase. Alegerea finisajului potrivit poate afecta aspectul si functionalitatea blatului de sticla.


Rezistenta la zgarieturi:

Unele blaturi de sticla pot fi tratate pentru a fi rezistente la zgarieturi, ceea ce poate fi util daca doriti sa utilizati blatul pentru a pregati alimente sau pentru a afisa obiecte fragile.


SCROLL

Filtre
Optiuni filtrare
Dimensiuni blat patrat (cm)
  1. 65 x 65 cm 1 produs
  2. 100 x 100 cm 1 produs
Grosime sticla (mm)
  1. 8 mm

6 produse

Descrescator
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie