Chat with us, powered by LiveChat

Pentru marire, da click pe imagine.

Blat de sticla patrat cu colturi rotunjite,100x100 cm , 6 mm ultraclar

SKU
zebra_100
530,00 Lei TVA inclus
Disponibilitate: In stoc

Blatul de sticlă este un material durabil, cu o suprafață netedă, care permite luminii să pătrundă, și care poate fi prelucrat și personalizat în diferite moduri pentru a satisface nevoile specifice ale diferitelor aplicații.

  • Garantie inclusa: Pers. fizice: 24 luni, Pers. juridice: 12 luni
  • Livrare nationala gratuita pentru comenzi de peste 25.000 Lei

Blatul de sticlă are o serie de utilizări, printre care:

În construcții: blatul de sticlă poate fi folosit ca o componentă structurală în clădiri și poduri, oferind o transparență și lumină naturală în interiorul structurii.
În mobilier: blatul de sticlă poate fi folosit ca o suprafață elegantă și durabilă pentru mese, birouri și alte piese de mobilier.
În expoziții: blatul de sticlă este adesea folosit pentru a crea vitrine și exponate în muzee, galerii de artă și alte locuri de expunere.
În design interior: blatul de sticlă poate fi folosit pentru a crea balustrade, uși glisante, pereti din sticla, partiții și alte elemente arhitecturale din sticlă, oferind o notă modernă și stilizată.
În aparate de laborator: sticla plată sau blatul de sticlă este adesea folosit în construcția echipamentelor de laborator, precum cuve pentru analize chimice sau dispozitive optice.

 

Cum se ingrijeste un blat de sticla?

Pentru a menține un blat de sticlă în stare bună, este important să acordați o atenție deosebită curățării și întreținerii acestuia. În general, îngrijirea unui blat de sticlă implică curățarea regulată și precauția în utilizarea acestuia pentru a evita deteriorarea suprafeței.

1. Curățați blatul de sticlă în mod regulat cu o soluție specială de curățare a sticlei, apă caldă și o cârpă moale. Este important să evitați utilizarea produselor de curățare agresive, precum clorul sau solvenții puternici, deoarece acestea pot deteriora suprafața blatului de sticlă.

2. Îndepărtați petele înainte ca acestea să se usuce, folosind o soluție de curățare pentru sticlă și o cârpă moale sau un burete. Pentru pete mai persistente, puteți utiliza o perie moale de dinți sau o perie specială pentru curățarea sticlei.

3. Îndepărtați orice resturi sau murdărie cu grijă, utilizând o lamă sau un alt instrument cu vârf ascuțit, astfel încât să nu zgâriați suprafața blatului de sticlă.

4. Evitați expunerea blatului de sticlă la temperaturi extreme sau la schimbări bruște de temperatură, deoarece acest lucru poate provoca fisuri sau crăpături în sticlă.

5. Dacă blatul de sticlă este zgâriat, puteți utiliza un produs special pentru polizarea sticlei, pentru a îndepărta zgârieturile minore.

 

Foarte important!
Nu plasați obiecte grele sau aspre direct pe blatul de sticlă, deoarece acestea pot zgâria sau sparge sticla.

 

Specificatii
Feronerie fabricata in Germania Nu
Garantie Pesoana Juridica 12 luni
Garantie Persoana Fizica 24 luni
Dimensiuni blat patrat (cm) 100 x 100 cm
Forma blat Patrat
Grosime sticla (mm) 8 mm