Chat with us, powered by LiveChat

HAI SA NE CUNOASTEM!

 

Daca ai mai auzit de HOME & OFFICE GLASS DESIGN este pentru ca suntem prezenti pe piata constructiilor din 2009. In atat de multi ani am avut timp sa invatam, sa ne pregatim si sa ne specializam ca sa fim prezenti acum, in fata voastra, cu ce stim sa facem cel mai bine: usi si ferestre PVC sau aluminiu si elemente din sticla pentru tot ce iti trece prin cap: balustrade si usi din sticla, vitrine, cabine de dus, sticla pentru placari si mobilier.


Daca vrei sa faci o schimbare in casa ta, spune ce visezi si noi iti spunem cum putem rezolva asta. Avem o echipa cu experienta si utilaje performante de ultima generatie ca sa putem realiza cele mai serioase sau fanteziste idei de amenajare.Slider


Home & Office Glass Design este unul dintre procesatorii renumiti din domeniul sticlei plane.
Compania produce usi si ferestre din PVC, proceseaza sticla pentru geamuri termoizolante si alte elemente de amenajare interioara: balustrade si usi din sticla, vitrine, copertine, sticla pentru placari si mobilier.


Suntem o echipa cu experienta in domeniu, care defineste aceasta companie si doreste sa raspunda celor mai ambitioase cerinte, oferind produse si servicii de  calitate la cele mai competitive preturi.


Am dezvoltat fiecare departament pentru ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti de ideile inovatoare pe care vi le propunem pentru caminul si biroul dumneavoastra. Suntem mereu la dispozitia clientilor oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie.
Fabrica a fost infiintata in anul 2007. De atunci ne-am dezvoltat, am evoluat, astfel ca in acest moment ea raspunde celor mai actuale cerinte in domeniul prelucrarii sticlei. Cu experienta acumulata in toti anii in care am realizat lucrari importante, avand ca parteneri firme renumite pe plan european si mondial, va stam la dispozitie pentru punerea in practica a ideilor dumneavoastra.


Marcajele CE si certificarile obtinute stau marturie alinierii noastre la cele mai inalte standarde de calitate si performanta ale domeniului in care activam.