Chat with us, powered by LiveChat
Rotund

Rotund

Un blat rotund din sticla se referă la o bucată circulară de sticlă, care este utilizată în mod obișnuit în diverse aplicații, cum ar fi mese de cafea, mese de bucătărie, blaturi de birou, blaturi de bar și alte produse de mobilier.

Specificatiile unui blat rotund din sticla includ diametrul, grosimea, culoarea, textura, finisajul și gradul de transparență. Aceste specificații pot varia în funcție de preferințele clientului și de utilizarea finală a produsului.

Producția unui blat rotund din sticla implică mai multe etape. În general, procesul începe prin tăierea sticlei într-o formă circulară. Apoi, suprafața blatului este netezită și finisată pentru a elimina eventualele imperfecțiuni sau margini ascutite. În funcție de cerințele clientului, suprafața blatului poate fi laminată cu alte materiale, cum ar fi folii de protecție UV sau un strat de material plastic pentru a îmbunătăți rezistența la zgârieturi și fisuri.

Lumina naturala

Design Modern

Economic

Durabilitate

Responsabilitate pentru mediu

Feronerie Germania


 

Există mai multe avantaje ale utilizării balturilor rotunde din sticlă, printre care se numără:

 

Aspect elegant: Blaturile rotunde din sticlă au un aspect foarte elegant și modern, care poate îmbunătăți semnificativ aspectul camerei.


Luminozitate: Datorită transparenței sticlei, balturile rotunde din sticlă pot îmbunătăți luminozitatea într-o cameră și pot crea o senzație de spațiu deschis.


Ușor de întreținut: Suprafața netedă și netedă a sticlei face ca aceste blaturi să fie ușor de curățat și întreținut. Acestea pot fi curățate cu ușurință cu o lavetă umedă și un detergent ușor.

 

Durabilitate: Sticla este un material foarte durabil și rezistent, ceea ce face ca blaturile rotunde din sticlă să fie ideale pentru utilizare în locuri aglomerate sau în zone cu trafic intens.

 

Versatilitate: Blaturile rotunde din sticlă pot fi utilizate în diverse aplicații, de la mese de cafea și mese de bucătărie până la blaturi de birou și blaturi de bar.

 

Personalizare: Sticla poate fi personalizată în funcție de preferințele și nevoile clientului. Aceasta poate fi colorată, texturată sau finisată într-un anumit mod pentru a se potrivi cu aspectul general al camerei sau cu preferințele estetice ale clientului.

 

În concluzie, blaturile rotunde din sticlă sunt o alegere populară datorită aspectului lor elegant, ușurinței de întreținere, durabilității și versatilității. Acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu preferințele estetice ale clientului și pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații.

SCROLL

Filtre
Optiuni filtrare
Diametru blat (cm)
  1. 70 mm
  2. 80 mm
  3. 100 mm
  4. 110 mm
Grosime sticla (mm)
  1. 6 mm
  2. 8 mm

8 produse

Descrescator
pe pagina

Aveti un proiect in lucru? Contactati-ne acum!

Suntem mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le consultanta ori de cate ori este nevoie