Chat with us, powered by LiveChat

Pentru marire, da click pe imagine.

Feronerie fabricata in Germania

Balustrada din sticla 6.2.6, 300x70 cm, in profil din aluminiu

SKU
zebra_501
4.894,00 Lei TVA inclus
Disponibilitate: In stoc
  • Garantie inclusa: Pers. fizice: 24 luni, Pers. juridice: 12 luni
  • Livrare nationala gratuita pentru comenzi de peste 25.000 Lei

Balustradă din sticlă cu profil menghina din aluminiu fabricată de Home & Office Glass Design, oferă standarde de siguranță incomparabile și finisajul perfect pentru orice balcon, terasă sau anexă.

Profilul este fabricat din aluminiu eloxat și poate fi montat, atât la interior, cât și la exterior. Specificația de sticlă începe de la 12 mm și ajunge până la 20 mm, securizată și laminată. Fiecare element de vitraj poartă marcajul de conformitate și în cazul vitrajelor compuse, pe eticheta de marcat sunt menționate normele aferente tratamentului precum și sigla noastră de identificare.

Toate produsele de balustradă sunt testate și aprobate pentru a îndeplini standardele de încărcare necesare , 1,3kN, 2,53kN și 3,1kN de încărcări, pentru a face față sarcinilor foarte grele în zonele publice, și se încadrează în clasa 5 de rezistență la impact conform SR EN 13049 :2004 pentru solicitarea statică horizontala.

Balustradele de sticlă cu prinderi din aluminiu sunt fabricate în România, folosind procese automate de producție robotizate care răspund cerințelor sistemului de control ISO 9001:2015, pentru a asigura cea mai înaltă calitate și siguranță.

ISO stabilește criteriile pentru un sistem de management al calității și este singurul standard care poate fi certificat. Procesul de acreditare se bazează pe o serie de principii de management al calității, inclusiv o concentrare puternică asupra clienților, motivația și implicarea managementului de top, abordarea procesului și îmbunătățirea continuă. Acest lucru asigură clienților noștri în mod constant produse și servicii de bună calitate.

 

Home & Office Glass Design se asigură că produsul final îndeplinește cele mai riguroase și cuprinzătoare standarde.

 

Specificatii
Feronerie fabricata in Germania Da
Grosime Gean Termoizolant 12 mm (6 mm clar. 2 .6 mm clar)
Tip folie de laminare EVA Safe
Garantie Pesoana Juridica 12 luni
Garantie Persoana Fizica 24 luni