Chat with us, powered by LiveChat

Pentru marire, da click pe imagine.

-20%
Feronerie fabricata in Germania

Usi termopan PVC armonice, Tiger Evolution 82, 270x220 cm

SKU
Armonica_Tiger_2
Special Price 7.576,00 Lei TVA inclus Pret normal 9.470,00 Lei
Disponibilitate: In stoc

  • Garantie inclusa: Pers. fizice: 24 luni, Pers. juridice: 12 luni
  • Livrare nationala gratuita pentru comenzi de peste 25.000 Lei

Uşa casei este ceea ce atrage atenţia asupra unei locuinţe. Prin urmare, o alegere atentă a combinaţiei între calitatea profilului şi design este deosebit de importantă. Factorii cheie la selectarea noii uşi de intrare sunt, pe de o parte, calitatea, şi, pe de alta, decizia corectă vizând un sistem adaptat cel mai bine cerinţelor dvs.  

O usa armonica te poate purta cu gandul la vacanta si se potriveste perfect in acord cu design-ul locuintei. Nu ar fi minunat sa poti sa ai acest sentiment in propria casa zi de zi indiferent de anotimp? Daca amenajezi corespunzator si spatiul exterior, te poti bucura de relaxarea din vacanta chiar la tine acasa admirand privelistea prin usile armonice ale casei tale.

Pentru majoritatea dintre noi, usile sau ferestrele capata importanta atunci cand realizam ca acestea trebuiesc inlocuite cu altele noi. De multe ori achizitia de usi sau ferestre se face pe baza recomandarilor cunostintelor sau rudelor, fara a sti prea multe lucruri in prealabil despre tamplarie, despre usile sau geamurile de termopan ce urmeaza a le achizitiona. Daca esti in proces de renovare sau chiar te ocupi de constructia unei noi locuinte si te-ai decis sa achizitionezi usi armonice PVC sau o usa armonica aluminiu la pret avantajos, specialistii Glass Design sunt aici sa te ajute sa iti indeplinesti cu succes proiectul casei mult visate! Alege pentru locuinta ta doar produse de calitate.

Specificatii
Feronerie fabricata in Germania Da
Profil Poducator Salamander
Gama Tiger Evolution 82
Echipare usa Standard
Configuratie geam termoizolant 4 mm clar- 16 argon- 4 mm lowe
Deschidere Armonica
Sistem deschidere Tip 330
Latime (cm) 270
Inaltime (cm) 220
Greutate (kg) 190.0
Include Montaj Nu
Garantie Persoana Fizica 24 luni
Garantie Pesoana Juridica 12 luni